Ennen joulua ostin muutaman tamarillon, kun olivat niin jouluisen näköisiä. Eivät kuitenkaan mahtuneet silloin mukaan joulukalenteriin vaan postaan tämän joulukuun kokeilun vasta nyt.
pari annospalaa lohta
pari annospalaa lohta
suolaa
valkopippuria
oliiviöljyä
muutama tuore timjaminoksa
2 tamarilloa
1 punainen chili
1 pieni punasipuli
puoli ruukkua korianteria
hiukan limemehua
oliiviöljyä
(suolaa)
Mausta lohipalat suolalla ja valkopippurilla ja asettele ne uunivuokaan. Ripottele päälle muutama timjaminoksa. Pirskottele päälle oliiviöljyä. Grillaa lohipaloja noin 15 minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.
Tee salsa sillä aikaa kun lohipalat ovat uunissa.
Kalttaa tamarillot kuten tomaatit - tee ristiviilto tamarilloon ja upota pariksikymmeneksi sekunniksi kiehuvaan veteen. Vedä kuori irti ja laita tamarillot hetkeksi (jää)kylmään veteen. Kuivaa tamarillot ja kuutioi ne.
Hienonna punasipuli mahdollisimman pieneksi silpuksi. Poista chilistä kanta ja siemenet ja hienonna chili.
Sekoita tamarillot, punasipuli ja chili. Purista limestä mehut ja lisää sitä salsaan maun mukaan. Lorauta salsaa hiukan oliiviöljyä. Silppua mukaan korianterinlehdet ja sekoita. Lisää tarvittaessa suolaa.
Mausta lohipalat suolalla ja valkopippurilla ja asettele ne uunivuokaan. Ripottele päälle muutama timjaminoksa. Pirskottele päälle oliiviöljyä. Grillaa lohipaloja noin 15 minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.
Tee salsa sillä aikaa kun lohipalat ovat uunissa.
Kalttaa tamarillot kuten tomaatit - tee ristiviilto tamarilloon ja upota pariksikymmeneksi sekunniksi kiehuvaan veteen. Vedä kuori irti ja laita tamarillot hetkeksi (jää)kylmään veteen. Kuivaa tamarillot ja kuutioi ne.
Hienonna punasipuli mahdollisimman pieneksi silpuksi. Poista chilistä kanta ja siemenet ja hienonna chili.
Sekoita tamarillot, punasipuli ja chili. Purista limestä mehut ja lisää sitä salsaan maun mukaan. Lorauta salsaa hiukan oliiviöljyä. Silppua mukaan korianterinlehdet ja sekoita. Lisää tarvittaessa suolaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti