Tästä piti tulla vähän toisenlainen lohi, mutta palataan siihen sitten myöhemmin. Ihan peruskalaa, mutta hieman poikkeuksellinen on tuo matala paistolämpötila, jolloin appelsiinitkin pysyivät uunissa kauniina ja mehukkaina.
Vuokaan voi laittaa mitä tahansa makua antavia aineksia. Sitrushedelmistä tulee ihana tuoksu.
Tässä vuokaan laitettiin:
puolet tavallisesta sipulista renkaina
punasipuli renkaina
puolikas appelsiini siivuina
thaibasilikan lehtiä
keskikokoisesta kirjolohifileestä leikattiin kulmikas file ja
kala maustettiin
hunajalla
suolalla ja
mustapippurilla
Sen jälkeen kalan annettiin olla huoneenlämmössä maustumassa ja lämpiämässä puoli tuntia
Kala nostettiin vuokaan appelsiinisipulipedille ja päälle leikattiin appelsiinin keskiosasta tasakokoisia siivuja koristeeksi ja makua antamaan.
Kala laitettiin uuniin ja paistettiin 125 asteessa 30 minuuttia.
Kala koristeltiin muutamalla thaibasilikan lehdellä.
Vuokaan voi laittaa mitä tahansa makua antavia aineksia. Sitrushedelmistä tulee ihana tuoksu.
Tässä vuokaan laitettiin:
puolet tavallisesta sipulista renkaina
punasipuli renkaina
puolikas appelsiini siivuina
thaibasilikan lehtiä
keskikokoisesta kirjolohifileestä leikattiin kulmikas file ja
kala maustettiin
hunajalla
suolalla ja
mustapippurilla
Sen jälkeen kalan annettiin olla huoneenlämmössä maustumassa ja lämpiämässä puoli tuntia
Kala nostettiin vuokaan appelsiinisipulipedille ja päälle leikattiin appelsiinin keskiosasta tasakokoisia siivuja koristeeksi ja makua antamaan.
Kala laitettiin uuniin ja paistettiin 125 asteessa 30 minuuttia.
Kala koristeltiin muutamalla thaibasilikan lehdellä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti