lauantai 18. elokuuta 2012

Punainen pesto

Lohireseptissä lukikin yllättäen, että tarvitaan 100 g hyvälaatuista punaista pestoa. No joo. Sitähän ei meikäläisen kaapissa ollut. Mutta kerrankin kävi säkä, sillä kaappeja kolutessa löysin ainekset peston tekoon. Nappasin ensimmäisen vastaantulleen punaisen peston ohjeen. Ohje on Kotilieden sivuilta.


noin 100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
1 valkosipulinkynsi
2 rkl pinjansiemeniä
1 dl parmesanraastetta
2 dl oliiviöljyä
mustapippuria

Laita tomaatit, kuorittu valkosipulinkynsi ja pinjansiemenet tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi massaksi.

Lisää vähitellen öljyä ja lopuksi juustoraaste.

Jauha tasaiseksi ja mausta lopuksi mustapippurilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti