Kävin eilen ostamassa kaapin täyteen tuoreita kasviksia ja juureksia, joten lähiaikoina ruoka on kasvispainoitteista. Nopsan lounaan/alkupalan/lisukkeen saa aikaiseksi uuden sadon porkkanoista. Kotijuusto sopii salvianmakuisten porkkanoiden seuraksi todella hyvin.
75 g voita
75 g voita
6 - 8 salvianlehteä
2 valkosipulinkynttä
0,5 tl suolaa
mustapippuria
3 rkl vaahterasiirappia
babypinaattia
kotijuustoa
Pese porkkanat ja kuori tarvittaessa. Leikkaa porkkanat pituussuunnassa puoliksi.
Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
Paloittele voi paistinpannulle ja kuumenna. Kun voi kuplii, lisää valkosipulinkynnet, salvianlehdet ja porkkanat.
Kypsennä keskilämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes porkkanat tuntuvat kypsiltä mutta vielä napakoilta. Sekoita paistamisen aikana muutaman kerran.
Valuta vaahterasiirappia porkkanoiden pinnalle. Mausta suolalla ja pippurilla.
Murustele kotijuusto. Huuhtele pinaatinlehdet. Nostele porkkanat tarjoilulautaselle. Lisää päälle pinaatinlehdet ja kotijuustomuruset. Valuta pinnalle paistolientä.
Pese porkkanat ja kuori tarvittaessa. Leikkaa porkkanat pituussuunnassa puoliksi.
Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
Paloittele voi paistinpannulle ja kuumenna. Kun voi kuplii, lisää valkosipulinkynnet, salvianlehdet ja porkkanat.
Kypsennä keskilämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes porkkanat tuntuvat kypsiltä mutta vielä napakoilta. Sekoita paistamisen aikana muutaman kerran.
Valuta vaahterasiirappia porkkanoiden pinnalle. Mausta suolalla ja pippurilla.
Murustele kotijuusto. Huuhtele pinaatinlehdet. Nostele porkkanat tarjoilulautaselle. Lisää päälle pinaatinlehdet ja kotijuustomuruset. Valuta pinnalle paistolientä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti