sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Sinappinen tomaatti-perunasalaatti

Vaikka uudet perunat ovat hyviä pelkästään tillinvarsien kanssa keitettyinä, niin välillä niihinkin kaipaa vaihtelua. Tämä perunasalaatti maistuu sellaisenaan tai vaikka grillatun lihan tai kalan lisukkeena.


1 kg keitettyjä uusia perunoita
250 g kirsikkatomaatteja
2 - 3 rkl silputtua tilliä
2 rkl silputtua ruohosipulia

Kastike:
1 rkl karkeaa dijon-sinappia
1 rkl suomalaista sinappia
1,5 rkl juoksevaa hunajaa
1,5 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
5 rkl oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Puolita kirsikkatomaatit. Pilko lämpimät uudet perunat suurin piirtein saman kokoisiksi paloiksi. Sekoita palat keskenään.

Lisää silputtu tilli ja ruohosipuli sekä kastike. Sekoita ja anna maustua hetken aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti