Uusi suosikkisalaattini. Ehdottomasti. Salaatti maistuu ja näyttää hyvälle. Lisäksi se on nopsa tehdä.
neljännes pikkuisesta punakaalista
neljännes pikkuisesta punakaalista
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
puolikas pienestä purjosta
150 g tuoretta pinaattia
200 g mung-pavun ituja
200 g mung-pavun ituja
70 g (pieni pussi) cashewpähkinöitä
200 g kokojyvänuudeleita
ruukku korianteria
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Siivilöi vesi pois ja huuhtele kylmällä vedellä. Valuta vesi pois huolellisesti.
Suikaloi punakaali hyvin ohueksi mandoliinilla tai juustohöylällä. Leikkaa myös paprika ohuiksi suikaleiksi. Pilko purjo ja leikkaa myös pinaatinlehdet suikaleiksi.
Huuhtele idut kylmällä vedellä ja valuta vesi pois huolellisesti.
Sekoita vihannekset ja nuudelit isossa kulhossa.
Paahda cashewpähkinöitä kevyesti pannulla. Rouhi pähkinöitä hieman pienemmiksi.
Hienonna korianteri.
Sekoita pähkinät ja korianteri valmiiseen salaattiin.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Siivilöi vesi pois ja huuhtele kylmällä vedellä. Valuta vesi pois huolellisesti.
Suikaloi punakaali hyvin ohueksi mandoliinilla tai juustohöylällä. Leikkaa myös paprika ohuiksi suikaleiksi. Pilko purjo ja leikkaa myös pinaatinlehdet suikaleiksi.
Huuhtele idut kylmällä vedellä ja valuta vesi pois huolellisesti.
Sekoita vihannekset ja nuudelit isossa kulhossa.
Paahda cashewpähkinöitä kevyesti pannulla. Rouhi pähkinöitä hieman pienemmiksi.
Hienonna korianteri.
Sekoita pähkinät ja korianteri valmiiseen salaattiin.
Kastike:
0,75 dl riisiviinietikkaa
0,75 dl oliiviöljyä
0,75 dl ruskeaa sokeria tai palmusokeria
8 rkl soijaa
2 rkl seesamiöljyä
3 rkl raastettua inkivääriä
2 valkosipulinkynttä
Sekoita kulhossa riisiviinietikka, oliiviöljy, ruskea sokeri, soija ja seesamiöljy. Sekoita mukaan raastettu inkivääri ja raastettu/hienonnettu/murskattu valkosipuli.
Sekoita kastike salaattiin.
Jos jätät osan salaatista seuraavaan päivään, kannattaa kastike ja salaatti säilyttää erikseen, jotta vihannekset ja nuudelit pysyvät rapeina.
Sekoita kulhossa riisiviinietikka, oliiviöljy, ruskea sokeri, soija ja seesamiöljy. Sekoita mukaan raastettu inkivääri ja raastettu/hienonnettu/murskattu valkosipuli.
Sekoita kastike salaattiin.
Jos jätät osan salaatista seuraavaan päivään, kannattaa kastike ja salaatti säilyttää erikseen, jotta vihannekset ja nuudelit pysyvät rapeina.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti