lauantai 10. maaliskuuta 2012

Gordon Ramsayn nopea salaatti grillatusta kanasta

Olen viime aikoina kokeillut muutamia Gordon Ramsayn reseptejä. Tätä mango-avocado-grillikana-salaattireseptiä kokeilin, kun halusin vähän vaihtelua kanasalaattiin. Tämä oli mukava keväinen versio.

Ohjeesta riittää kahdelle.


Salaattiin:
1 kiinteä keskikokoinen mango
1 avocado
tilkka sitruunamehua
2 grillattua broilerin rintapalaa
100 g erilaisia salaatinlehtiä kuten rucolaa, tatsoita tai mitsunaa (käytin valmista sekoitusta)
1 rkl paahdettuja pinjansiemeniä

Kastikkeeseen:
2 rkl appelsiinimehua
2 rkl sitruunamehua
1 rkl karkeaa sinappia
4 rkl extra virgine oliiviöljyä
merisuolaa
mustapippuria

Kuori mango ja leikkaa se melko ohuiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet kahdelle tarjoilulautaselle.

Halkaise avocado ja poista kivi. Kuori ja leikkaa viipaleiksi. Purista tilkka sitruunamehua viipaleille tummumisen estämiseksi. Asettele viipaleet lautasille mangoviipaleiden päälle.

Leikkaa broileri viipaleiksi ja jaa viipaleet lautasille. Jaa salaatinlehdet keoiksi annosten päälle.

Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Lusikoi kastike annosten päälle ja koristele annokset paahdetuilla pinjansiemenillä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti