keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Kvinoatabbouleh

Tämä on nyt toinen kvinoakokeiluni. Tabbouleh on ennestään tuttua, teen sitä usein ja erityisesti kesäisin, mutta kvinoan sijaan kylläkin bulgurista. Tämä oli ihan hyvä vaihtoehto ja maistui grillatun kuhan lisukkeena.



3 ruukkua lehtipersiljaa
2 ruukkua minttua
rasia terttukirsikkatomaatteja
 2 - 3 kevätsipulia
4 dl keitettyä kvinoaa
puolen sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria



Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Silppua minttu ja persilja. Puolita kirsikkatomaatit. Leikkaa kevätsipuli ohuiksi suikaleiksi. 


Sekoita kaikki ainekset ja lisää mukaan oliiviöljy. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.


2 kommenttia:

  1. Ai herkkua! Tällaista tein itsekin jokunen aika sitten. Myös ohrasta tuli ihan hyvä, mutta kyllä quinoa vei voiton.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää oli tosiaankin. Kvinoa on minulle uusi tuttavuus ja olen yrittänyt etsiskellä mielenkiintoisia kvinoa-reseptejä viime aikoina.

      Poista