Näitä aasialaisittain maustettuja avokadoja voisi tarjota sunnuntaibrunssilla, alkupalana, välipalana ja pikaisena lounaana. Jogurttiin voisi lisätä myös hiukan limen kuorta raastettuna. Mikäli en olisi käyttänyt teriyaki-kastiketta, olisin silpunnut jogurttiin myös hiukan chiliä.
2 kypsää avokadoa
4 rkl turkkilaista jogurttia
1 limen mehu
1 rkl silputtua korianteria
(2 tl teriyaki-kastiketta)
muutama korianterinlehti
Sekoita jogurttiin limemehu ja korianterisilppu.
Halkaise avokadot ja poista kivet. Kuutioi avokado irrottamatta hedelmälihaa kuoresta. Varo, että veitsenviillot eivät riko kuorta.
Valuta avokadon viiltoihin hiukan teriyaki-kastiketta. Lusikoi lime-korianterijogurttia kiven jättämään koloon. Koristele muutamalla korianterinlehdellä.
Nam :)
VastaaPoistaOlivat kyllä hyviä :)
Poista