lauantai 14. tammikuuta 2012

Katkarapupannari

Katkarapupannari on mukava iltapala- tai lounasruoka. Maistuu hyvälle myös kylmänä. Mielessä on ollut monta kertaa tehdä tästä jotain variaatioita vaihtamalla keittoainekset ja vihannekset, mutta aina päädyn tekemään tämän samalla tavalla.


6 dl maitoa
3 munaa
1 pussi katkarapukeittoaineksia esim. Blå Band
3 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
50 g sulatettua voita

punainen paprika
puolikas purjoa
pussillinen pakastekatkarapuja

Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Pilko paprika kuutioiksi ja viipaloi purjo.

Vatkaa munat kevyesti maitoon, lisää katkarapukeittoainekset ja vehnäjauhot. Lisää suola ja lopuksi jäähtynyt sulatettu voi.

Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Ripottele päälle tasaisesti purjo, paprika ja päällimmäiseksi jäiset katkaravut.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti