torstai 12. tammikuuta 2012

Greippiä, kurkkua ja cashew-pähkinöitä

Katselen satunnaisesti kokkausohjelmia telkkarista. Yksi, jota olen enemmän seurannut on Maailma keittiössä. Tämä raikas ja kevyt greippi-kurkku-cashewpähkinäsalaatti on peräisin tuosta ohjelmasta.


1 verigreippi
1 kurkku
1 punainen chili
kourallinen cashew-pähkinöitä
kourallinen tuoretta minttua
ripaus ruskeaa sokeria

Fileoi verigreippi. Poista kurkusta siemenet ja paloittele sopivan kokoisiksi paloiksi. Poista chilistä siemenet ja pilko pieneksi. Murskaa pähkinöitä hieman. Sekoita. Ripauttele sekaan tuoreita mintunlehtiä ja hieman ruskeaa sokeria ja nauti raikas salaatti vaikka grillatun kanan tai kalan lisukkeena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti