tiistai 17. huhtikuuta 2012

Metwurstipasta

Vanha pastakastikesuosikki. Eikä taatusti ole kevyttä. Eikä rasvtonta. Mutta maistuu hyvälle.


150 g metwurstia siivuina
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
3 rkl ketsuppia
1 rkl lihaliemijauhetta
1 tl mustapippuria
0,5 tl rakuunaa
2 dl kermaa
öljyä

 400 g spagettia

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.


Pilko metwurstisiivut, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna hieman öljyä pannulla. Lisää mukaan metwursti ja hetken päästä sipulit.


Lisää mukaan kerma, ketsuppi ja lihaliemijauhe. Mausta mustapippurilla ja rakuunalla. Tykkään itse kovasti rakuunasta, mutta tässä ruoassa liika rakuuna ei maistu hyvälle.

Anna muhia hiljaisella lämmöllä kunnes kerma saostuu.

Siivilöi vesi spagetista ja kaada spagetti takaisin kattilaan. Kippaa mukaan kastike ja sekoita.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti