sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Pikachurrot

Törmäsin Me Naiset -lehden nettisivuilla pikachurrojen reseptiin ja niitä piti tietysti heti kokeilla, koska pakastimessa oli paketti lehtitaikinaa. Eivät nuo ajallisesti kovin nopsasti valmistu, mutta vaivattomasti kylläkin.


pari levyä lehti- tai voitaikinaa
50 g voita sulatettuna
1 dl sokeria
1 tl kanelia

Sulata taikina. Leikkaa levystä poikittain reilun sentin levyisiä viipaleita.

Pistele viipaleet haarukalla. Siirrä viipaleet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.


Sekoita kaneli sokerin sekaan. Sulata voi mikrossa.


Kastele paistetut taikinaviipaleet voisulassa. Pyöräytä kaneli-sokerissa.


Anna churrojen kuivahtaa viitisen minuuttia ritilän tai leivinpaperin päällä.


Tarjoile kaakaon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti