perjantai 8. maaliskuuta 2013

Gordon Ramsayn vuohenjuusto-papupasta

Viime aikoina ei ole ollut oikein aikaa kokkailla, joten ruoat on olleet paremminkin pikaruokia. Gordon Ramsayn reseptillä tehty vuohenjuusto-papupasta on nopsa arkiruoka. Onneksi hyvän ruoan kokkaus ei aina vie kauheasti aikaa.


300 g kuivaa pennepastaa tai muuta pastaa
merisuolaa
mustapippuria
75 g voita
tuore punainen chili hienonnettuna ilman siemeniä
muutaman rosmariininoksan lehdet silputtuna
250 g ruusupapuja palot vinottain paloiteltuna
oliiviöljyä
150 g pehmeää vuohenjuustoa
paahdettuja pinjansiemeniä

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Sulata voi isolla pannulla. Lisää voihin chili ja rosmariinisilppu. Paista hiljaisella lämmöllä pari minuuttia. Nosta lämpöä ja lisää pilkotut pavut. Paista välillä sekoitellen 3 - 4 minuuttia kunnes pavut ovat kypsiä.


Poista vuohenjuustosta kuoret.

Valuta pasta ja sekoita joukkoon hieman oliiviöljyä. Sekoita pasta papujen joukkoon. Nosta pannu liedeltä. Murenna vuohenjuusto pastan joukkoon.


Sekoita hyvin ja lisää tarvittaessa tilkka kiehuvaa vettä, jos kastike on liian sakeaa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Koristele paahdetuilla pinjansiemenillä.

Tarjoile heti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti